Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач частенько ділиться з фанатами всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,6 мільйонів чоловік.

На телеканалі "1+1" нещодавно стартувала прем'єра довгоочікуваного шоу "Ліпсінк батл", де Юрій Ткач і взяв участь. У першому випуску проекту він приміряв образ усіма відомого репера PSY, який став всесвітньо знаменитим завдяки пісні "Gangnam Style".

Юрій Ткач, скріншот з YouTube
Юрій Ткач, скріншот з YouTube

Не переодягаючись, гуморист вирішив поцікавитися в українців, тикаючи в них пальцем-привітали вони жінок з 8 березня.

"А ти, привітав усіх жінок зі святом? ))) Якщо так, Став лайк і+))) #зісвятомвесни @42psy42 #чарівні #улюблені # неймовірні #красиві #красиві #щасливі #неперевершені #загадкові", - написав Юрій Ткач у підписі до публікації.

Юрій Ткач, скріншот: Instagram
Юрій Ткач, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Супер! Офігенно! 🔥🔥🔥👏👏👏👏👏", "Ай красунчик👏, станцював і заспівав просто🔥 🔥 🔥, настрій всім жінкам України підняв на ура💪 👍", "Ти схожий на співака "PSY", "Юрчик ви кррррруууть😛🤘🤘😛🤘🤘🤘🤘🤘", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Ткач з "Квартал 95" перетворився на Кароль і довів Потапа до сліз: "Тіна після карантину"

Як повідомляв "Знай.ua", Ткач, Ласточкін і Горбунов влаштували українкам сюрприз до 8 березня: "Матусі, донечки і дружини"

Знай.ua писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" видав головні секрети ідеального татуся: "Якщо образив..."