Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіше. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

У цей модель плюс сайз опублікувала гарячу фотографію, на якій вона зображена в бікіні з леопардовим принтом. До речі, в кадрі можна помітити, що Кузнєцова носить пірсинг на пупку. У підписі до знімка дівчина привітала всіх з Міжнародним жіночим днем.

"Щасливого жіночого дня 💓😇🤗", - написала Міла.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Бажаю казкового настрою 😍", "Груди вивалюються 😢", "Супер ❤️🔥 😍", "З 8 березня Міла 😍❤️", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

    Міла Кузнєцова, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей показала свої буйки у всій красі: "Для найвідданіших".

    Нагадаємо, Міла Кузнєцова потрясла 15-м розміром у басейні, всі оніміли: "Найяскравіші емоції".

    Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова зігріла українців своїм 15-м розміром: "На душі літо".

    Також портал Знай.uа писав, що Міла Кузнєцова вирішила підказати підписникам, як виглядати ефектно на будь-якому заході.