Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

А нещодавно мама харизматичного молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні вже не перший рік приписують роман, здивувала публіку несподіваним відео. Так, 62-річна Людмила Балан, яка переборола підлий коронавірус після майже двох місяців хвороби, трепетно привітала численних прихильниць з Міжнародним жіночим днем 8 березня. Красуня присвятила пісню молдавською мовою всім мамам, знявши невеликий кліп в квітковому магазині, серед різних сувенірів і безлічі квітів.

При цьому найрідніша жінка Дана позувала в зручному спортивному костюмі яскраво-червоного кольору, підкресливши струнку фігуру, доповнивши образ масивними білими кросівками і зачіскою з об'ємними локонами замість звичного прямого волосся. Варто відзначити, що "голлівудські" локони - одна з фішок жіночного образу Тіни Кароль.

"8 березня !!!

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

8 березня я вибрала для матері найкрасивіші квіти і пісню для всіх мам світу !!! ❤️❤️❤️"

Фолловери залишилися в захваті: "Ну мама Люда красуня 😍, Дану гени перейшли від мами бачите 😇 які ж Ви гарні , а як Тіна Вам підходить 😘💐💐💐 нехай все буде у вас добре Людмила , нехай Ваш син буде найщасливішим (поряд з Тіною звичайно 🤪🤭)любимо , віримо і сподіваємося 🙏 ❤️🔥", "Зі святом) бажаю, щоб ви були оточені квітами. З приводом і без)", " Ви наша трояндочка🌹 💔 мама Люда 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 з 8 березня! Цвітіть і нехай в душі завжди буде весна!".