Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка запустила для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok яскравий челендж, закликаючи прихильниць показати свою суперсилу, яка, за словами Насті, криється в кожній дівчині.

При цьому красуня похвалилася і одним зі своїх талантів, відзначаючи, що може з простих недорогих продуктів приготувати дуже смачні страви. Каменських позувала на кухні їх з чоловіком Потапом заміського будинку, приготувавши для коханого романтичний корисний обід в один з морозних, але сонячних днів.

@nkofficial

#ДевочкиРулят ✌🏼🤟🏼😘

♬ Девочки Рулят - NK

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Настя поділилася рецептом апетитної курячої грудки на грилі і салатом з руколою, оливковою олією, лимонним соком, солодким перцем і кукурудзою. Після приготування всіх страв Потап ніжно обійняв і поцілував співачку, а також потанцював під її новий трек.

Фолловери залишилися в захваті від нового ролика Насті, засипаючи її компліментами і відзначаючи, яка Каменських господиня. Також фанати помітили, що цілуючи співачку, Потап схопив її за груди.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.