Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість порадувала численних шанувальників яскравою новинкою - кліпом на її пісню "Не стримуй погляд", яка за невелику кількість часу стала хітом.

Так, артистка з'явилася у відеороботі режисера Юрія Двіжоні в спокусливому, але в той же час космічному образі, примірявши пишне вбрання чорного кольору з глибоким декольте, демонструючи струнку фігуру. Інопланетний стиль красуня доповнила макіяжем з блискучими тінями на повіках і нюдовою помадою на губах, а також сяючими аксесуарами з кристалами на долонях.

Ірина видала, що образ для неї створив український дизайнер Іван Фролов, який надихався найяскравішими вбраннями виконавиці з 90-х. Кліп знімали 14 годин у Києві, з самого ранку до пізнього вечора.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"За декілька місяців з дня релізу пісня #НЕСТРИМУЙПОГЛЯД отримала тисячі захопливих відгуків і ми з моєю командою ні на хвилину не сумніваючись вирішили надати їй красиву та магічну візуалізацію.

Впевнена, що з її допомогою пісня набуде абсолютно нових барв!

Дуже вдячна всій команді!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.