У четвер, 11 березня, на більшій частині території України очікується морозна, суха і місцями сонячна погода. Вночі температура повітря в деяких областях опуститься до -14 градусів, проте вдень в середньому коливатиметься від -3 до +3 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що антициклон Luitgard в четвер відганятиме вологі хмари і тимчасово блокуватиме потужний циклонічний процес, який наближається разом з атмосферними фронтами з північного заходу Європи.

Температура повітря вночі становитиме -4 -9 градусів, у східних, північно-східних та місцями в центральних областях буде -9 -14 градусів, у західних – близько нуля.

Вдень повітря прогріється в середньому до -3 +3 градусів, на Заході країни буде дещо тепліше – +3 +5 градусів. У західних областях і в Приазов'ї можливий штормовий вітер.

У Києві в четвер опадів не передбачається. Вночі температура повітря в столиці опуститься до -8 градусів, вдень стовпчики термометрів досягнуть 0 +2 градуси.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

11 березня відзначається День пам'яті святого Порфирія, єпископа Гизького. У колишні часи погоду в цей день визначали за вітром: якщо вітер подує з Півдня або з південного заходу, слід чекати швидкого потепління.

погода на 11 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що вчені назвали 4 причини постійного почуття холоду: від гормонів до судин.