Анастасія Покрищук розповіла, чи сподівається колись зустріті своє кохання та що думає про материнство.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева) дала відверте інтерв'ю ЖВЛ, в якому розповіла, навіщо робить такі експерименти зі своїм тілом, чим займається поза соцмережами та чи сподівається колись зустріти чоловіка, який закохається в неї.

Епатажна і скандальна Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що дівчина збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи.

Для того, щоби досягти такої унікальної форми Анастасії знадобилося близько півтора року, адже за раз загнати скільки філера під шкіру просто нереально.

Та не вилицями єдиними клепається краса. Які ще красоти її тіла є рукотворними Анастасія не приховує і хвацько оголошує увесь список: вилиці, губи, підборіддя, носогуби, на бороді прибрала ямочку, нові груди.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анастасія Покрищук, скрін з відео
Анастасія Покрищук, скрін з відео

Та поки блогерка ботоксом і філером прокладає шлях своїй красі у цей світ, знаходяться ті, що крутять пальцем біля скроні та не скупляться для неї на хейт. Але Насті до цього байдуже.

"Зрозуміло, що це все надзвичайне. Навіть я цього не заперечую. Я не кажу, що це нормально робити все це. Ні, це особисто моє бачення", - зазначає Анастасія.

І поки одні відверто не розуміють, для чого дівчина так паплюжить свою зовнішність, інші припускають - це все задля того, щоб справи амурні пішли вгору.

Сама ж Настя зізнається, що наразі з коханням у неї справи "ніяк". Але хапатися за перші ліпші штани вона точно не буде.

Замість полювати на бойфрендів вона обирає заняття корисніше - приміром, допомагає притулкам для тварин.

Анастасія Покрищук, скрін з відео
Анастасія Покрищук, скрін з відео

Анастасія Покрищук, скрін з відео
Анастасія Покрищук, скрін з відео

Частіше ніж про заміжжя Настю запитують лише про майбутнє материнство. Сама вона про це каже:

"Я, якщо стану дуже багатою, візьму дитину з дитячого будинку. Обов'язково".

Наразі Настя активно працює над тим, щоб стати дуже багатою жінкою.

"Я себе бачу багатою жінкою, при тому щасливою", - каже Настя.

Нагадаємо, Покрищук показала свої перероблені силіконові груди

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук похвалилась новим кольором волосся

Також Знай.ua писав, Покрищук відповіла чоловікам на звинувачення в меркантильності