Відомий український гумористичний актор і новий керівник студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу "Вечірній квартал", ведучим "Чисто News" і "Ліги сміху", членом журі "Розсміши коміка".

Популярний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу Кошовий розмістив в Insta Stories фотографію, зроблену під час концерту "Кварталу" в українському Сєвєродонецьку.

Артисти виступили 9 березня в Льодовому палаці спорту, а також зустрілися з бійцями Збройних сил України. На опублікованому знімку зображений Євген Кошовий, який знімає на телефон Олександра Пікалова з військовослужбовцем.

"Дякуємо, дівчата!" - йдеться у підписі до фото.

Євген Кошовий, Олександра Пікалов, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто зазначити, що на офіційній сторінці студії в соцмережі також опублікували фото з концерту в Сєвєродонецьку.

концерт Кварталу 95, скріншот з Insta Stories

концерт Кварталу 95, скріншот з Insta Stories

концерт Кварталу 95, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна картина".

Як повідомляв портал Знай.uа, у машині Кошового поставили приховану камеру, побачене приголомшило навіть його: "Лисий хом'ячок".

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв з криком змусив Євгена Кошового з "Квартал 95" з'їсти небезпечну їжу.