Міністерство охорони здоров'я оновило розподіл на зони карантину. "Червоними" залишилися чотири області, натомість до "помаранчевої" зони потрапив ще один регіон.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті Міністерства охорони здоров'я України 11 березня. Від середи, 24 лютого, Україна повернулася до адаптивного карантину з поділом областей на зони за рівнем коронавірусної небезпеки.

До червоної зони, де діятимуть найсуворіші обмеження, віднесено Житомирську, Івано-Франківську, Закарпатську та Чернівецьку області.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

В помаранчевій зоні знаходяться місто Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька і Черкаська області. І тепер серед них ще й Миколаївська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У жовтій - Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, та Чернігівська області.

Згідно з даними МОЗ, показник госпіталізації інфікованих COVID-19 перевищений у дев'яти регіонах. Норма становить 60 на 100 тис. населення. Найвищий показник госпіталізацій в Івано-Франківській області. Він становить 136,7 на 100 тис. населення.

Карантин в Україні, скріншот відео
Карантин в Україні, скріншот відео

Нагадаємо, у Мін'юсті зробили заяву щодо рівня народжуваності в Україні: яка ситуація у 2021. Мін'юст оприлюднив дані за січень та лютий 2021 року

Як повідомляв портал "Знай.ua", молодий українець загинув у ДПТ у Словаччині: водія затиснула багатотонна фура. Загинув молодий водій фури з України

Також "Знай.ua" писав, що Мінсоцполітики зробило заяву щодо субсидій, хто отримає пільги: "Розмір збільшується". У Міністерстві соціальної політики України зробили заяву щодо отримувачів субсидій