Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскраве відео, показавши, як готується до одного зі своїх виступів, примірявши спокусливе концертне вбрання. Так, артистка позувала в блискучому корсеті з глибоким декольте срібно-лілового кольору, з короною на голові і яскравим макіяжем з винною помадою на губах.

Красуня робила відео-селфі в дзеркалі, поки позаду виднілася її команда. Зірка голосно виспівувалася фразою "я бабочка", вражаючи голосом, а також махала масивними напівпрозорими крилами, посміхаючись на камеру. В кінці ролика Ольга взяла високі ноти, від яких нібито затряслося дзеркало. Полякова жартівливо навала себе дорогим і дуже рідкісним видом комахи.

@polyakova_olya

Дорогой и редкий вид насекомых🧚‍♀️

♬ оригинальный звук - Оля Полякова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дорогий і рідкісний вид комах️ ️ "

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті. Були й ті, хто жартома порівняв співачку з російським виконавцем Миколою Басковим, молодшими братами і сестрами і персонажем Лосяшом з мультфільму "Смішарики".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора