Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими публікаціями в Instagram.

Нещодавно знаменитість полетіла в Стамбул, проте зовсім не на відпочинок, а щоб пройти обстеження всього організму в одній з приватних клінік Туреччини. Красуня зізналася, що робить таке обов'язкове обстеження раз на рік разом зі своєю сім'єю. Зірка вирушила в клініку разом з мамою Катериною і запропонувала численним шанувальникам задати питання.

Так, артистка відразу після обстеження вирушила на ескурсію по Стамбулу, відвідавши і найпопулярнішу його пам'ятку - палац Толкапи, де в 16 столітті за часів правління Сулеймана I Пишного той проживав разом з культовою Хюррем і навіть переніс заради неї до палацу гарем. При цьому Леся приміряла забавну Insta-маску, перевтілившись в саму Хюррем з серіалу "Величне століття".

"Хюрем Хюрем🥰🥰🥰
Друзі, вчора ми пройшли Check up тут у Стамбулі, вже 2й рік поспіль!

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Стан здоров’я прекрасний, це видно на фото😁
Нагадаю що Check up- ( для тих хто не зрозумів), це досліження організму, перевірка стану здоров’я, яку потрібно робити раз на рік, щоб потім не було таких моментів:

-Ой, то ж все було нормально, звідки ця «болєзнь»😆

Багато інформації про саму клініку я розказала у сторіс, особисто я дуже задоволена процесом, комфортно і швидко.

Рекомендації лікарів взяла до уваги🤘🏻"

instagram.com/lesia_nikituk/