Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка вже встигла дати кілька весняних концертів у таких містах України, як Полтава, Кропивницький, Кременчук, Дніпро та Запоріжжя.

Красуня виставила кумедне відео свого виступу, де виконувала один з хітів, танцюючи на сцені в розкішній шовковій сукні помаранчевого кольору з високим вирізом на нозі. Зірка раптово вирішила відбити ногою масивний надувний м'яч, який лежав перед її ногами, проте не розрахувала і потрапила їм просто в камеру смартфона одного з шанувальників.

Також Наталя вирішила влаштувати фанатам невелике опитування, щоб поліпшити якість наступних концертів, запланованих на осінь.

"АНКЕТА УЛЮБЛЕНОГО ГЛЯДАЧА ❤️

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Спасибі всім величезне за тур, за такий гарний початок весни просочений вашою любов'ю!
Вже готуємо тур восени і плануємо концерт у Палаці Україна @palace.ukraine‼️

Пишіть чого в концертах не вистачило, а що порадувало найбільше?
Який концертний костюм краще?
Чи сподобався вам джазовий блок?
Яких пісень не вистачає в програмі?
Чи подобається, коли ми з залом пишемо пісню з вашими ж іменами?
Чи сподобалося танцювальне попурі з нових і старих пісень?
Чи подобається номер Personal Jesus присвячений Кузьмі з дітьми?"