На романтичний проект "Холостяк-11" за серце Михайла Заливако прийшла боротися порноактриса Настя, яка побудувала свою кар'єру під псевдонімом Адель Асанті.

За нового Холостяка Михайла Заливако прийшли боротися 30 красунь. І Жодну з них він не вигнав з першої вечірки і вирішив поспілкуватися з кожною.

Яскравою учасницею виявилася брюнетка в блакитній сукні до підлоги зі шлейфом. У дівчини є секрет, який вона не відразу зважилася розповісти хлопцеві. У новому анонсі на СТБ глядачам показали, що таємниця дівчини розкриється зовсім скоро.

Настя вручила під час першої зустрічі Михайлу скриньку, яку не так просто відкрити і сказала, що там сховала свій секрет. І спочатку він повинен постаратися, щоб відкрити його, а потім прийняти рішення після того, як побачить, що приховує дівчина в скромному і закритій сукні.

У другому випуску нового сезону глядачам покажуть, як відреагує Холостяк та інші учасниці на такий пікантний секрет Насті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У відносинах таємниці і секрети доречні?",- сказав Міша під час отримання шкатулки.

Сама Настя в Візитці розповіла, що вона порноактриса №1 в Україні і отримала статуетку "Краща порноактриса Європи".

" Дуже цікаво дивуватися😍❤️", " як цим можна пишатися номер один вона...гланди видалила, щоб більше влазило у неї.фу...це ж і підлітки дивляться...чому тільки вчать з екранів...", "В коробочку треба було флешку зі своїми фільмами покласти😂мені подруга посилання кидала на її ,,групову,, роботу😂", " це все для шоу, щоб цікавіше було дивитися.", "Прості не проходять кастинг, потрібно з родзинкою🙌","ми її вже бачили на "званій вечері".",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.