Відома українська актриса Ольга Сумська порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео.

А нещодавно 54-річна знаменитість видала рецепт не тільки апетитних, але ще дуже красивих різнокольорових млинців, які стануть смачною прикрасою будь-якого столу. Так, артистка поділилася креативною стравою не просто так, адже з 8 по 14 березня українці святкують Масляну, вдосталь насолоджуючись млинцями зі всілякими начинками.

Красуня, яка є ведучою шоу "Смак дня" зазначила, що пофарбувати тісто з легкістю можна, використовуючи корисні натуральні барвники: варений буряк для рожевого кольору, потертий шпинат для зеленого і сік сирої моркви, або ж куркуму для яскраво-жовтого.

"МАСЛЯНА ТРИВАЄ!🥞

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ще пару днів можна по балувати себе смаколиками!Пропоную приготувати різнокольорові млинці!🌮🥕🥬

Все дуже просто!Робимо ТІСТО:збиваємо яйця з молоком і борошном,додаємо солі,олії,розділяємо тісто на три тарілки і додаємо сік з ВАРЕНОГО БУРЯКА(потерти і відтиснути на сито),в другу миску з тістом додаємо сік ШПИНАТУ(збити листя шпинату блендером,додавши пару столових ложок води,щоб схопилося,відтиснути на сито або марлю),в третю миску сік СИРОЇ МОРКВИ,або як варіант -КУРКУМИ,(моркву натерти і відтиснути на сито)!

У нас вийшло три різнокольорових тіста ,як світлофор!💚🧡💗!

Випікаємо і подаємо до столу!

Дивіться програму #смакдня на @kyiv_tv і готуємо разом смакоту!✋🏻Гортайте фото і відео!👆🏻

До речі,з малинових млинців можете приготувати десерт,намастивши шарами кремом і прикрасивши фруктами(малиною і лохиною)!

Смачного,друзі!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.