Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер заінтригувала шанувальників ще однією радісною новиною.

Так, артистка повідомила, що в п'ятницю, 12 березня, вийшов її новий альбом, в якому Аліні вдалося зібрати всі свої свіжі хіти за останні два роки. Красуня зізналася, що прем'єра вийшла для неї дуже особливою, адже в ній прихована історія кохання, життєві зміни, дорослішання, улюблені книги, фільми і музика.

"Прем'єра НОВОГО альбому GROSU❤️

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це особлива для мене платівка. У ній - те, що зворушило, зачепило і вплинуло на мене за ці 2 роки, в ній – історія моєї красивої і складної любові, в ній – мої зміни, дорослішання, улюблені книги, фільми, музика.

Тут немає головної пісні - вони всі для мене головні, тому цей реліз я і назвала своїм новим сценічним ім'ям.

Цим альбомом я підводжу підсумки свого нового етапу і йду далі! Попереду на Вас чекає багато сюрпризів.

А поки називайте ваші топ-5 пісень в коментарях!"

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу