Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість, як і більшість зірок шоу-бізнесу, створила аккаунт в популярній соціальній мережі TikTok, де вже встигла обзавестися цілою армією шанувальників з більш ніж 800 тис. фоловерів.

Так, артистка, яка є однією з членів журі російської версії шоу "Маска", з'явилася перед камерою в несподіваному аніме-образі. Красуня приміряла міні-сукню чорного кольору з відкритими плечима і напівпрозорими рукавами, а довге русяве волосся замінила перукою з білосніжним каре, доповнивши вбрання нюдовим "ляльковим" макіяжем.

Зірка вирішила похвалитися ораторською майстерністю, прочитавши знамениту скоромовку "33 корабля" кілька разів поспіль. При цьому Регіна зізналася, що досягти досконалості їй завадили нещодавно встановлені брекети.

@reginatodorenko

#наодномдыхании и это у меня ещё губа застревает из-за брекетов 🙈. А вы любите скороговорки?

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
♬ оригинальный звук - Регина Тодоренко

"І це у мене ще губа застряє через брекети 🙈.

А ви любите скоромовки?"

Фолловери не пройшли повз, зізнаючись, що не змогли б зв'язати і двох слів, захоплюючись навиком Тодоренко. Були й ті, хто захопився новим образом Регіни для шоу "Маска".

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася