Тоня Матвієнко разом з Романом Скорпіоном презентували спільну пісню.

Відома українська співачка і дружина заслуженого артиста України Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко заспівала в дуеті з композитором, автором та виконавцем пісень Романом Скорпіоном.

Артисти презентували спільну композицію "Я нікому тобі не віддам" Це перший творчий тандем співаків. Про прем'єру дуету розповів на своїй сторінці в Instagram Роман Скорпіон.

Музикант поділився селфі, на якому постав з Тонею Матвієнко. Дружина Арсена Мірзояна позує на камеру з букетом жовтих тюльпанів, посилаючи повітряний поцілунок.

"Сьогодні відбулась ексклюзивна прем’єра дуету з Тонею Матвієнко на @rusradio_ua ,а вже завтра о 10:00 на моєму офіційному каналі в YouTube "Я нікому тебе не віддам", - прокоментував фото Скорпіон.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І, як і було обіцяно, музикантом, на його YouTube-каналі вже з'явився трек нового дуету. Пісня "Я нікому тобі не віддам" про те, що дуже важливо знайти своє кохання серед мільярдів, а ще важливіше зберегти.

"Я навчилась з тобою кохати,
довіряти своїм почуттям,
В океан любові пірнати
Ти тільки мій, лиш тільки мій", - співає Тоня Матвієнко.

Ідея несподіваного дуету належить саме Роману Скорпіону. Для нього ця дуетна робота стала першою за всю творчу кар'єру, а Тоня Матвієнко з радістю прийняла пропозицію.

Автором музики та слів до пісні став Роман Скорпіон. Сингл "Я нікому тебе не віддам" увійде до майбутнього альбому композитора, прем’єра якого запланована на осінь.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко заінтригувала фото, на якому обіймається з іншим чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, Тоня Матвієнко опинилася у ніжних обіймах, але не Мірзояном

Також Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина