33-річна зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Керем Бюрсін не часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram.

33-річний турецький актор Керем Бюрсін здобув популярність завдяки ролям в серіал під назвами "в очікуванні Сонця", "Постукайся в мої двері" і "справа честі".

Особливо фанатки полюбили його за роль в популярному серіалі" Постукайся в мої двері", де він грає Серкана Болата – великого бізнесмена, красивого і харизматичного чоловіка. Хоча на роботі його вважають занудою і педантом.

На новому фото, яке опублікував Керем, він позує з Ханде Ерчел, своєю партнеркою по серіалу, яка грає його кохану Еду. Її персонаж-добра дівчина, яка працює продавщицею квітів. Саме їй єдиною вдається підкорити красеня.

На фото Керем сидить, а Ханде практично лягла на нього зверху. Принаймні сперлася руками і грудьми на його плече. Таке фото показує, як спільний проект зблизив акторів і натякнув, що між ними можуть бути не тільки дружні стосунки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Турецький красень Серкан Чайоглу не дає заснути жінкам і поза серіалом.

Як повідомляв "Знай.uа", від турецького красеня Джана Ямана божеволіють у всьому світі, тільки гляньте на його посмішку.

Також "Знай.иа" писав, що турецький красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї.