Відома українська телеведуча Марічка Падалко похвалилася архівними фотографіями старшого сина Михайла в його День народження.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Вже другий десяток років Марічка Падалко відома українцям в якості ведучої програми "ТСН" і люблячої мами, проте мало хто знає, подробиці з її особистого життя. Виявляється, телеведуча спочатку була проти дітей і хотіла розвивати кар'єру, проте з укладенням другого шлюбу у неї прокинувся материнський інстинкт.

На сьогоднішній день У Марічки є троє дітей: дочки Катерина і Марія, і син Михайло. У останнього недавно був День Народження, про що Падалко радісно повідомила своїм шанувальниками. Телеведуча зазначила, що в неділю, 14 березня Михайлу виповнилося 14 років.

"Тільки раз в житті 14 років буває 14-го числа", - написала Марічка Падалко.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Ведуча "ТСН" опублікувала серію архівних фотографій, на яких її син був ще зовсім малюком, і показала його дорослішання. Падалко показала, що з маленького віку Михайло почав захоплюватися футболом і отримав свої перші медалі, а до Дня народження разом з сім'єю займався приготуванням солодощів.

Фанати телеведучої привітали її з іменинником і побажали йому всього найкращого. Не промовчала також хрещена Михайла і колега Марічки Лідія Таран: "Міма!!! Люблю його!!!! Цьомаю свого похресника!😘 такий хлопака виріс, нам на радість".

Нагадаємо, що Марічка Падалко нагодувала дітей "битим склом":"цілком безпечно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко показала зворушливий подарунок від матері загиблого на війні героя: "у мене теж син...".

Також Знай.uа писав, що Марічка Падалко розповіла, як жінки боролися за свої права: "Без квітів 8 березня".