На практиці, релігія і віра у ворожбицтво часто ходять парою - принаймні, таке все частіше спостерігається серед віруючих.

Про це пише інформаційний ресурс Всеукраїнської асоціації пенсіонерів.

Існує величезна кількість способів дізнатися своє майбутнє. Для цього вигадали гороскопи і різні способи зчитування долі, традиційно популярними є послуги ворожок - проте це є гріх в очах офіційної Церкви:

“Бог може об’явити майбутнє своїм пророкам чи іншим святим. Однак праведна християнська поведінка полягає в тому, щоб із довірою віддавати себе в руки Божого Провидіння в тому, що стосується майбутнього, й відкидати всяку нездорову цікавість із цього приводу. Необачність може виявитися браком відповідальності”.

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім того, церква засуджує будь-які спроби впливу на здоров’я людини через маніпуляції з потойбіччям, а тому завжди, коли ви відчуваєте розгублення і духовну слабкість - між візитом до ворожки і церкви, обирайте церкву. Віруюча людина - та, яка віддала себе на волю і мудрість Божу, тому “махлювати” вдаючись до магічних практик - заперечувати як Бога, так і власну віру.

“Ніхто не може служити двом господарям, бо зненавидить одного й полюбить іншого або буде відданий одному і зневажатиме іншого”, - каже нам Євангеліє від Матвія 6:24, і цим принципом християни мають керуватися, вирішуючи, чи й справді їм потрібно йти до ворожки

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Нагадаємо, Митрополит Онуфрій назвав головну мету Великого посту і благословив віруючим УПЦ особливі молитви за країну і народ

Як повідомляв "Знай.ua", найважливіші молитви в батьківську суботу: надайте повагу покійним за біблійними прикладами

Знай.ua писав, найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля