Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість, у якої, до речі, більше 10 мільйонів фоловерів, виставила спокусливе фото, вирішивши досить креативно прорекламувати власний бренд одягу, створивши толстовки чорного кольору зі своїм портретом на спині. Так, красуня влаштувала сміливу фотосесію без штанів, позуючи лише в самій толстовці, колготах в сіточку і крихітних яскраво-червоних стрінгах.

Дівчина без сорому блиснула пишними оголеними сідницями, доповнивши образ макіяжем з акцентом на очах і розпустивши ще одну свою гордість - довге світле волосся. Зірка грайливо запропонувала шанувальникам "зігріти їх".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. Джоджо - це псевдонім дівчини, а ось її справжнє ім'я невідоме. Знаменитість всіляко заперечує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів і не раз запевняла, що пишними формами її нагородили природа і наполеглива робота у фітнес-клубі.

Модельну кар'єру Бейбі почала ще в 2010 році, майже одразу ж ставши амбассадором багатьох брендів спортивного харчування, в тому числі Protein World. Дівчина зазначає, що не сильно любить худорлявість, їй подобаються саме пишні і пружні форми, а до свого ідеалу Джоджо йшла досить довгий час. Особисте життя красуня теж тримає за сімома замками, а все, чим дозволяє зрідка помилуватися крім розкішної фігури - білосніжний автомобіль марки Porsche.

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.