Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

15 березня вона виклала відразу кілька відео і одну фотографію в публікації, і заявила про те, що цей день подарував їй багато радісних емоцій і приємних знайомств.

"Сьогоднішній день мені подарував багато радісних емоцій і приємних знайомств 💕 і я шалено дорожу тим, що для дівчаток це взаємно🙏", - написала вона в підписі до публікації.

Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Instagram
Вагітна дружина Віктора Павлика, скріншот: Instagram

"Катюша, дуже взаємно🙌", "Взаємно дуже, обіймаю і дуже ціную наше знайомство❤️❤️❤️", "Катюша ви прекрасні 😍 як вам йде вагітність❤️", "Краса яка! Ніжна, чиста і мила ! Вам йде вагітність! Катя, ви змінилися і розцвіли прям! 👌🏻👍🏻💯🤩💟🔥", "Катюша як вам йде посмішка☺Радуйте нас частіше)))", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Реп'яхова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Реп'яхова)

Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика засумувала перед пологами: "Вже 90 сантиметрів"

Як повідомляв "Знай.ua", молоденька Дружина Віктора Павлика показала їх нову сім'ю: на фото вже троє

Знай.ua писав, вагітна Реп'яхова показала ідеальний ранок з Віктором Павликом: ось це сосисочка. На цей раз в розділі сторіс на своїй сторінці в Instagram Реп'яхова виклала відео їх з чоловіком сніданку.