Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стане учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка вже і розкрила культову співачку, яку пародіюватиме - нею стала виконавиця Адель, відома своїми хітами "Someone Like You", "Rolling In The Deep", "Skyfall" і багатьма іншими. За перемогу з Лесею побореться 63-річний Павло Зібров, який з'явиться на сцені в образі легендарного соліста групи "Queen" Фредді Мерк'юрі. Батл обіцяє бути нелегким, адже обидва артистка є народними улюбленцями.

"Цієї суботи на вас чекає батл народних улюбленців - Леся Нікітюк в образі Адель проти Павла Зіброва в образі Фредді Мерк'юрі 🎉

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чиє перевтілення в кумира стане переможним, як гадаєш?"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "Леся має виграти це шоу 💯 і точка 🙌 обожнюю цю красуню ❤️", " Леся, ти зможеш!", "Марина Зіброва і тут стереже чоловіка...😁 😆 ", "Звичайно "Леся зможе" постояти і повідкривати рот)). Досягнення століття!".