72-річний музикант Михайло Шуфутинський розповів про те, що готовий стати батьком зі своєю коханою.

Михайло Шуфутинський щасливий у відносинах зі Світланою Уразовою, яка молодша за нього на 30 років. Співак не приховує, що поруч з коханою відчуває себе набагато молодше. Він навіть готовий знову стати батьком.

"Ми і самі впораємося, сурогатна мама нам не потрібна", - говорить Шуфутинський.

Михайло Шуфутинський серйозно задумався про ще одну дитину. Від попереднього Союзу у співака вже є сини — 49-річний Девід і 47-річний Антон. Тепер же артист сподівається стати батьком втретє.

"Ми над цим працюємо", - заявив 72-річний виконавець у програмі " ти не повіриш!"на НТВ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Російський шансоньє Михайло Шуфутинський став учасником ютуб-шоу" Музикаліті", ведучим якого є гуморист Максим Галкін. В ході програми гостю пропонували оцінити сучасні треки, серед яких був і" 911 " російського репера Елджея, також відомого як чоловік медіаперсони Насті Івлєєвої. Жива легенда шансону дала невисоку оцінку творчості молодого музиканта, зазначивши, що трек дратує своє тупістю.

"Тут ні музики немає, ні ритму, не качає нічого. І текст, звичайно. Це текст божевільної людини, поганого, який нічого не розуміє", - сказав Шуфутинський про трек.

Раніше ми повідомляли, золотому хіту Шуфутинського 27 років, кращі меми і Приколи про " 3 вересня"

Як повідомляв "Знай.uа", Шуфутинський розмазав чоловіка Івлєєвої за погану музику.

Також "Знай.uа" писав, що Тернопільський екс-нардеп повів доньку до вінця під Шуфутинського 3 вересня.