Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість прийшла підкорювати популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів. Каменських навідалася в гості до юних блогерів з Top team house, знімаючи різні відео і відповідаючи на найцікавіші питання.

Так, артистка виставила коротенький ролик, на якому танцювала з блогерками, примірявши стильний спортивний костюм-оверсайз ніжно-рожевого кольору і зібравши довге кучеряве волосся в два грайливих хвостики. При цьому красуня зазначила, що "дівчатка такі дівчатка", підписавши відео фразою з власної пісні "Девочки рулят", яка вже встигла стати хітом.

"Дівчатка такі дівчатка ♪"

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "пишуть Цкруто", що крутого?! Танець рівня дитячого садка і дівчаток 5-6 ти років?!!! Це круто?", "Якась плутанина🙄", " це свято в садку? По хорошому заздрю людям, яким нічим зайнятися і вони маяться фігнею", "серед молоді все-таки виділяється за віком, як би не крутила свої кучерики", "Час дорослішати!".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.