Відома американська актриса і співачка Дженніфер Лопес розвиває тісний зв'язок з колегою по знімальному майданчику Ленні Кравіцом, поки її відносини з Алексом Родрігесом йдуть на дно.

Детальніше про це пише видання "New York Post".

Відомо, що не так давно у відносинах Дженніфер Лопес і бейсболіста Алекса Родрігеса стався розкол, а в ЗМІ заявили про їх розставання. Пізніше пара спростувала чутки про розрив заручин і заявила, що вони працюють над відносинами з психотерапевтом.

Імовірно, грунтом для розставання пари став роман Алекса Родрігеса із зіркою реаліті-шоу 30-річною Медісон Лекрою. Сам спортсмен пояснив, що фізичної зради по відношенню до Дженніфер не було, а спілкування з Медісон було лише віртуальним і без натяку на зраду.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз же в мережі поширюють чутки, що Дженніфер Лопес сильно зблизилася зі своїм колегою по знімальному майданчику 56-річним рок-зіркою Ленні Кравіцом. Зараз зірки знаходяться в Домініканській Республіці на зйомках фільму "Весілля з дробовика", в той час як Алекс Родрігес залишився в Маямі чекати обраницю.

Коли чутки стали все гаряче, спортсмен відправився в Домінікану до Дженніфер Лопес, щоб налагодити відносини, про що свідчить його публікація в Insta-stories.

Історія Алекса Родрігеса в Instagram / скріншот
Історія Алекса Родрігеса в Instagram / скріншот

В Instagram співачки незабаром з'явилися спільні знімки з коханим, на яких вони весело проводять час на райському острові. В описі до фото Джей Ло нічого не прокоментувала про їхні стосунки з бейсболістом, а лише привітала Домінікану з Днем Незалежності.

Нагадаємо, що українсько-американського танцюриста і телеведучого Максима Чмерковського запідозрили в романі з поп-дівою Дженніфер Лопес.

Як повідомляв портал Знай.uа, 50-річна Дженніфер Лопес повністю оголилася для відомого глянцю.

Також Знай.uа писав, що "знову ягідка" Дженіфер Лопес вразила стрункими ніжками не встаючи з ліжка.