Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки і вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 250 тисяч чоловік.

Анастасія Покрищук, скрін з відео
Анастасія Покрищук, скрін з відео

Вона популярна завдяки епатажній зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. І зараз Анастасія Покрищук поділилася кумедною фотографією, на якій показує момент, коли намагається бути "сексі", закушуючи губу.

"Коли я намагаюся бути сексі😂 😂 😂 норм закусила губу?😅👌",- написала вона в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Анастасія Покрищук, скріншот: Instagram
Анастасія Покрищук, скріншот: Instagram

"Не думала, що зуби кольору унітазу, це знову модно....)) Просвітили🙃 😂", "Блін, ну красива ж дівка була! Навіщо так знівечила себе?", "Добре що не верхню 😮", "Такі губені спробуй закуши, в рот не влізуть! Але, зуби там такі зуби, хватка - світяться вночі, ці зуби можуть все, турецькі!😉 ", "🔥👏👏відмінний кадр", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Покрищук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Покрищук)

Нагадаємо, перероблена Покрищук похвалилася новими досягненнями: "Придумала невідому ху*ню"

Як повідомляв "Знай.ua", чим поза соцмережами живе Анастасія Покрищук: допомагає тваринам і мріє усиновити сироту

Знай.ua писав, пацанка Покрищук оголила груди на 8 березня і показала, як святкувати: "Я тобі нагадаю"