Відома українська співачка, поет-пісняр, композитор і телеведуча Ірина Білик не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч осіб.

Зовсім недавно виконавиця випустила свою нову пісню під назвою "Не стримуй погляд". Однак на Youtube композиція поки не зуміла знайти популярність, адже через тиждень кліп переглянули всього 65 тисяч разів.

Ірина Білик, скріншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скріншот: Instagram Stories

Для мене пісні Іри дуже особливі і космічні. Під час першого прослуховування "Не стримуй погляд" я ніби злітав на три хвилини в паралельну реальність. Повернувшись, я чітко побачив образ співачки, колірну гамму і локацію відео", - розповідає про відео режисер DVIZHON.

А зараз в Instagram Stories Ірина Білик виклала кумедний відеоролик зі своєю анімованою фотографією. Вона нібито співає пісню всіма відомої Біллі Айліш під назвою "Bad Guy".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Ірина Білик, скріншот: Instagram Stories
Ірина Білик, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, загадкова Ірина Білик сховала обличчя і заговорила про таємні символи: "Абсолютно випадково"

Як повідомляв "Знай.ua", як тобі таке, Ілоні? Ірина Білик хоче відправитися на Марс. Зйомки кліпу тривати 14 години і проходити в Києва з ранок до пізній ночі в новий і сучасної студія доповнений реальність "One location".

Знай.ua писав, 50-річна Білик перетворилася на інопланетянку з бездонним декольте у новому кліпі. Ірина видала, що образ для неї створив український дизайнер Іван Фролов.