Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе спільне селфі з мамою Іриною, приїхавши погостювати до сім'ї в рідну Одесу через півтора року розлуки. Так, артистка позувала з найріднішою жінкою на тлі блакитної води і пролітаючих повз чайок, прогулюючись по пляжу і ніжно посміхаючись на камеру.

Зірка згадала, що ще 15 років тому, як і більшість підлітків часто думала про те, як би не стати такою, як її батьки. Зірка зазначила, що за 15 років кардинально поміняла свою думку, а заперечення змінилося трепетними словами подяки. Також Регіна зазначила, що красуня-мама наділила її впевненістю в собі і безмежною любов'ю до життя.

""Аби не стати такою як мої предки"😆

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пам'ятаєте, як в 15 років ви думали: «ой, юільки б не бути схожою на батьків», «Ніколи не буду робити так, як моя мати». І як все змінилося через 15 років 😂.

Тепер ти дякуєш мамі за те, якою виріс людиною, професіоналом у своїй сфері, яким батьком став.

Мене мама наділила зосередженням, впевненістю та здоровим пофігізмом і ще великий список від адаптивності до безмежної любові до життя) @irina_todorenko

А вам що дісталося від мамулі?"