Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість створила ролик спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, де красуні вже вдалося зібрати армію шанувальників з майже 3 мільйонів фоловерів.

Так, артистка виставила спільне відео з чоловіком Володимиром Дантесом, позуючи в їхньому новому заміському будинку, куди пара переїхала близько року тому. В один із затишних вечорів подружжя взяли участь в трендовому челленджі під хіт легендарної групи Queen "Another One Bites the Dust". Надя і Вова синхронно примружувалися, піднімали брови і закушували губи, а після посміхалися на камеру.

Шанувальники ж залишилися в захваті від побаченого, називаючи коханих кращою парою українського шоу-бізнесу і засипаючи зіркову сім'ю компліментами.

@nadyadorofeeva

@vladimirdantes 😂

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
♬ another one bites the dust - Dont repost my edits

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва представила численним шанувальникам яскраву новинку - довгоочікувану пісню "a tebe...", якою інтригувала досить довгий час. Так, артистка випустила вже другий сольний трек після розпаду групи "Время и Стекло", перший, "gorit", став справжнім хітом за досить короткий проміжок часу.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.