Американська співачка Біллі Айліш радикально змінила імідж і відмовилася від своєї знаменитої зачіски з зеленим корінням волосся. Тепер всесвітньовідома 19-річна володарка "Греммі" білявка.

Продемонструвала свою нову стрижку музикантка на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На короткому відеоролику Айліш різко пірнає у кадр, і розмахує розпущенним волоссям, посміхаючись.

"Ви правильно вгадали?" - підписала вона пост, який за 30 хвилин набрав чотири мільйони переглядів, а за наступні 16 годин досяг межі у 21 мільйон переглядів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Цим постом Айліш нагадала і своє нещодавне сторіз. У ньому співачка запропонувала вгадати, в який колір вона збирається перефарбуватися.

Пізніше Айліш виклала і фото у новому іміджі.

З липня 2019 року зірка з'являлася на публіці з чорним волоссям, коріння якого мало отруйно-зелений колір.

Варто зазначити, що у світових ЗМІ припускають, що Айліш могла просто висвітлити волосся перед фарбуванням у якийсь інший яскравий колір. Однак не виключено, що зірка так і лишиться білявкою, приєднавшись до сонму видатних жінок, серед яких знаменитості від Мерлін Монро до Скарлет Йохансон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше