Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явився яскравий фото-колаж, а аудиторії знаменитості запропонували пограти в невелику гру. Так, знімок артистки, де вона позує в студії ранкового шоу "Сніданок", вирішили трохи відфотошопити, змінивши оригінальний яскраво-червоний колір облягаючої сукні на салатовий, фіолетовий і неоново-рожевий.

Шанувальникам красуні потрібно було відгадати, яке ж фото є справжнім, що не склало для них особливих труднощів - елегантна Кароль в більшості випадків віддає перевагу саме червоному і чорному кольорам для своїх вбрань.

"#фантинаигра
Знайди оригінал 😍 🔥

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Під яким номером сховалося оригінальне фото? 👇"

Фолловери не пройшли повз: "я знаю яке 😂", " це плаття зі сніданку❤️", " Тут 3 але я так чекаю Тіну в чомусь фіолетовому 💔", " зрозуміло 3🔥, а там ще й жовті туфлі були!💗 😍 ", "Всііііі😍 😍 😍 😍 😍","Тіна виглядає в цих сукнях, як студентка".