Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому взяла участь в трендовому челленджі під хештегом #волначеллендж, позуючи біля сцени. Зірка приміряла шкіряну спідницю-міді, стильні чорні черевики і блузу-оверсайз кольору хакі, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

При цьому Наталя використовувала незвичайний фільтр, через який фігура виконавиці буквально розпливалася хвилями, як і задній фон. Могилевська гаряче покружляла в танці, демонструючи струнку фігуру з усіх ракурсів і жартівливо запропонувала своїй аудиторії "ловити хвилю".

@nataliya_mogilevskaya

#волначеллендж лови волну❤️😅

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити
Показати ще
♬ Teach Me How To Dougie - Classics Reborn

"#волначеллендж лови хвилю❤️😅"

Варто відзначити, що співачка часто бере участь в різних челленджах і стежить за трендами. Наприклад, нещодавно Наталя позмагалася в "стрибучості" під ритмічну музику.

@nataliya_mogilevskaya

Я очень старалась 😅🎀#рекомендации #рек

♬ PiuPiu Dance - 쫑

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".