Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав коротеньке відео, створене спеціально для популярної серед зірок шоу-бізнесу соціальної мережі TikTok, яку шоумен активно освоює, обзаводячись ще більшою армією шанувальників. Так, артист позував на задньому сидінні власного автомобіля, примірявши стильну чорно-бежеву парку.

Максим поцікавився у фанатів, який у них колір очей і заодно продемонстрував свій - виявляється, у чоловіка 71-річної Примадонни темно-зелені очі. Спочатку Галкін показав обличчя зблизька, а після віддалив камеру.

"Який у вас колір очей? 👀

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

цветглаз"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні відповідали на питання Максима, інші ж поцікавилися, чи не нудно шоумену: "як же ти себе любиш 😂 Макс або Нарцис🤔", " приблизно такий же як у вас😀", " Хвилинка самозамилування?! 😄 ", "А я підступ чекала за вухом 🙈 🤣 двічі стежила за вухом. І тільки після прочитала заголовок. 🙈 ", "Чудові😻 🔥❤️", "настільки нудно?😂".