На акаунті "Народного Ревізора" в Telegram з'явилася дивовижна новина з однієї з приватних клінік Харкова.

Адже там українець зауважив, що городянам пропонують перетворити імунітет завдяки "зарядженій" водичці за 25 гривень у кількості 0,5 л.її продають прямо на ресепшені.

"Народний Ревізор", скріншот: Telegram
"Народний Ревізор", скріншот: Telegram

"Вода, яка лікує" - це зцілення без ліків. Вода оброблена за спеціальною технологією за рецептами Серафима Чичагова на основі природної мінеральної води "Березовська". У нашу воду унікальним чином закладена формула здоров'я і довголіття!!! Постійно вживаючи воду, ви побачите, як ваш імунітет просто перетвориться. Перед вживанням три рази струсіть! Ціна - 25 грн", - йдеться на табличці.

"Так, я кожен раз, коли там буваю думаю, що це просто якийсь жарт",- написав один з користувачів в коментарях до цієї публікації.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вода, яка лікує", фото: Telegram
"Вода, яка лікує", фото: Telegram

У Харкові також нещодавно в одному з супермаркетів "Клас" на комунальному ринку, українцю продали лаваш з цвіллю. Чоловік витратив 179 гривень за 10 пачок лаваша. І, як мінімум, одна упаковка виявилася з синьою "цивілізацією".

Нагадаємо, киянин показав, як супермаркети наживаються на "знижках": кожен потрапляв на цей гачок. Там пропонують покупцям придбати товар зі знижкою, але, співробітники забули про важливу деталь, або просто було лінь.

Як повідомляв "Знай.ua", українка хотіла поласувати випічкою з "Сільпо", але розгорнула і передумала: ось що було всередині

Знай.ua писав, харків'янину впарили лаваш з синьою "цивілізацією" за 170 гривень