Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 317 тисяч фоловерів. Так, артистка позувала у власній квартирі в центрі Києва, пройшовшись по довгому коридору під ритмічну музику.

Красуня приміряла лише міні-сукню чорного кольору з глибоким декольте, а також туфлі-човники на підборах, грайливо розпустивши довге волосся, підкорюючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі. Зірка взяла участь в забавному челленджі, нібито спробувавши потрусити сідницями, сівши навпочіпки. В останній момент щось пішло не так і замість тверка спина і таз Ольги почали забавно поскрипувати.

@polyakova_olya

Я тихо шла шла шла 🤫😂

♬ som original - Irene e Neto Goulart

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

"Я тихо йшла йшла йшла ♪ "

Варто відзначити, що Полякова стежить за стрункою фігурою завдяки наполегливим тренуванням і правильному харчуванню. Виконавиця не раз ділилася з численними шанувальниками не тільки рецептами корисних і смачних страв, які готувала самостійно, але і пропонувала займатися разом з нею під керівництвом фітнес-тренера онлайн.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора