Фахівчиня з паранормальних явищ Джейн Харріс, яка проживає в Англії, розповіла про таємничу іграшку - фарфорову ляльку Пеггі.

У 2014 році вона вперше зіткнулася з лялькою, всередині якої живе дух якоїсь Пеггі, і лякає кожного, з ким зустрінеться холодним порцеляновим поглядом. За словами фахівчині, в ляльці начебто живе старовинний дух.

Погляду Пеггі не витримують навіть найстійкіші, адже дискомфорт і погане самопочуття може викликати навіть її фотографія.

Джейн Харріс розповіла, що з нею зв'язалася жінка, яка колись придбала дивну ляльку на гаражному розпродажі. Тоді в іграшки ще не було імені. Господиня ляльки дуже сильно просила Харріс прийти до неї додому. Адже, відколи вона стала власницею дивної іграшки, її життя перетворилася на справжній кошмар.

Лялька Пеггі, фото: medialeaks
Лялька Пеггі, фото: medialeaks

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Жінка скаржилася, що лялька не дає їй спати, клацає вимикачами в будинку і голосно тупотить. Через чотири дні після того, як Джейн привезла ляльку додому, вона почала себе погано почувати.

"Коли я до неї приїхала, вона не спала вже кілька тижнів. Вона сказала, що більше не впустить її додому. Ніколи. Тому я запропонувала забрати ляльку з собою, бажаючи перевірити слова про незвичайні явища. Ось як Пеггі потрапила до мене... Я так і не зрозуміла, що саме це було. Якась загадкова хвороба з дивними симптомами. Я відчувала себе виснаженою, швидко втомлювалася. Приблизно через два тижні я дійшла до того, що навіть не могла встати з ліжка. Це нагадує розряджену батарею, у мене просто не залишалося сил.", - розповіла Харріс.

Лялька Пеггі, фото: medialeaks
Лялька Пеггі, фото: medialeaks

У результаті ляльку віддали в музей відомого колекціонера паранормальних предметів з особливими властивостями Зака Баганса. Зараз на неї можна подивитися на офіційній сторінці музею в Фейсбуці або ж в самому музеї, за умови, що кожен увійшов в кімнату з Пеггі підпише відмову від претензій.

Як зазначається, Пеггі викликає у людей найрізноманітніші реакції. Люди залишають приміщення з головними болями або нудотою, інші ж не можуть заснути. Такі ж відчуття у деяких людей викликають і фотографії іграшки, тому фахівчиня радить довго не вдивлятися в це фарфорове обличчя.

Нагадаємо, Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи. Якої очікувати погоди в Україні на цих вихідних

Як повідомляв портал "Знай.ua", ти не пристебнулася, а заплатить чоловік! З українців здеруть скажені штрафи за ремені безпеки. Порушників каратимуть штрафом, який зріс удесятеро

Також "Знай.ua" писав, що українка ледь не зварила дохлу мишу, яку нахабно запхали у пакет з гречкою. Українка натрапила на неприємну знахідку