Українська співачка, колишня солістка гурту "ВІА Гра" і телеведуча програми "Зірковий шлях" Альона Вінницька дуже змінилася зовні за останні вісім років – зараз артистка носить коротку зачіску.

Архівні фотографії відомої блондинки з'явилися на офіційній сторінці "Зірковий шлях" у соцмережі Instagram.

Варто зазначити, що в ранній період кар'єри Вінницька була в більш зухвалому і сексуальному образі, а зараз співачка надає перевагу більш стриманим і жіночним вбранням.

"Альона Вінницька вісім років тому і зараз 💛 2013 Олена здивувала зміною іміджу - відрізала довге волосся. Друзі, а яка зачіска ведучої "Зіркового шляху" вам подобається більше? 1 або 2? Діліться в коментарях 🔥", - йдеться в публікації.

Альона Вінницька, фото з Instagram
Альона Вінницька, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Нудна (", "Вона жодного разу не змінилася. Ні обличчя, ні голос, ні репертуар пісень", "Хуліганка і леді, два в одному", "Обидві) Але зараз 😍😍😍", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, Тимур Мірошниченко шукав груди Олени Вінницької під мікроскопом.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексвіагрянка Вінницька з'явилася з Левом і Драконом з "Маски": "Ви берете участь".

Також портал Знай.uа писав, як змінилася Альона Вінницька з часів Віагри: декольте не гірше, ніж у Брежнєвої.