Українська модель, дружина популярного телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко поділилася історією про те, як святкувала Міжнародний жіночий день 8 березня без свого коханого. Саша поїхала з батьками подорожувати Україною.

Про це стало відомо з невеликого інтерв'ю яке дала Саша Кучеренко Каті Осадчій спеціально для "Світського життя".

Саша Кучеренко зустрічала весну 2021 року на Закарпатті. Дівчина не бачилася з коханим чоловіком кілька тижнів, тому гайнула на Захід країни разом зі своїми батьками.

Кучеренко і Осадча, скріншот: YouTube
Кучеренко і Осадча, скріншот: YouTube

"Закарпаття - це просто неймовірна земля. Я вперше туди потрапила і була і в Ужгороді, і в Мукачево. Це було 8 березня і особливо сподобалися ці крокуси - перше, що народжується в природі, коли ще лежить сніг", - поділилася Кучеренко.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також "Міс Україна 2016" поділилася, що під час подорожі вперше скупалася в гірській річці.

"Там є така можливість, гарячі чани, є річка і можна омолоджуватися. Кажу чоловікові, що я ще молодшою стала", - додала ведуча.

Раніше повідомляли, сяюча Кароль обняла Горбунова, поки Осадча рвонула за кордон - "А з ким щасливі ви?".

Як повідомляв Знай.uа, молоденька дружина Дмитра Комарова показала, як відривається без нього: "Відразу посміхнулася".

Знай.uа писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" нарив золота в Пакистані: так живуть королі.