Відома російська співачка Алсу поділилася фотографією з коханим чоловіком і розповіла про особливу дату.

Співачка Алсу не викладала спільних фотографій з чоловіком, бізнесменом Яном Абрамовим, досить довго. Шанувальники вже почали хвилюватися, що їх шлюб через 15 років ось-ось розпадеться. Ходили навіть чутки, що Яна стали помічати в стриптиз-клубах з іншими жінками.

Однак Алсу вирішила розвіяти всі чутки і опублікувала фотографію, де чоловік Ян грає на фортепіано, а вона ніжно обіймає його. Виявилося, що днями у пари була особлива дата – 15 років з дня весілля.

"Днями у нас було 15 років з дня весілля. Не буду багато писати, мені здається, це дуже особисте.. хотілося б так музикувати, створювати, мріяти до платинового весілля💕 всім щастя!",- написала Алсу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового ніжного фото Алсу. Вони привітали пару і відзначили, які вони шикарні.

"Вітаємо вас!❤ ️ ❤ ️ ", "Нехай так буде завжди🙏 🏻❤️", " схуд , покращав. Шикарна пара.", "А може вийде альбом зробити з авторських пісень з Яном?", "Ян так покращав поруч з Алсу👍 💪", "хороша Сім'я, дуже красива. Всього Вам доброго", "Ідеальна пара", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, а говорили, що розбіглися, Алсу показала фото зі зміненим чоловіком.

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Алсу влип в неприємності, не встиг вийти з літака - вже повинен.

Також "Знай.uа" писав, що дочка Алсу допомагатиме Хрюші веселити малюків.