Сім'я покійного російського репера Децла зазнає переслідувань від невідомого.

Про факт переслідування розповів син покійного, 16-річний Тоні. Він виклав декілька сторіз, на яких коротко розповів історію того, що відбувається з його родиною останнім часом.

“Ті, хто знає цього психопата особисто, поговоріть з ним, проведіть виховну бесіду. Він пропонує людям 2 тисячі за фото моєї мами, переслідує нас, переслідує мене, написує і надзвонює нашим друзям, розповідає всілякі дурниці і створює по 10-15 акаунтів на добу. Це не нормально! Це дуже напружує. Віктор викладає якісь дивні фото, декілька з них зроблені поруч з моїм домом. Апелює до фактів, які незрозуміло де взялися. Мені не те що страшно - мені неприємно. Людина просто витрачає своє життя, пише якісь заяви, викладає фото, омовлює і принижує мене і мою маму.

Щойно зідзвонювався з бабусею. Іра підтверджує, що Віктор їй також пише, пропонує руку і серце й інші брудні речі, чоловік зовсім знахабнів. Сподіваюся Віктор скоро ляже в дурку”, - йде мова у пулікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тоні - єдиний син репера, кровний зв'язок якого з Децлом ставив під сумнів батько виконавця, який у свій час продюсував сина і зробив його першою зіркою хіп-хопу в Росії. Відомо, що Децл, справжнє ім'я Кирило Толмацький, мав важкі стосунки з батьком, а також славою.

Нагадаємо, загадковій смерті Децла нарешті знайшли пояснення

Як повідомляв "Знай.ua", син Децла намагається прославитися на імені покійного батька: юніор в репі

Знай.ua писав, син загиблого російського репера зробив ДНК-тест на спорідненість: суд показав результат