Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками радісною новиною - виявляється, вона стала учасницею нового шоу на телеканалі "1+1" "Ліпсінк батл" - 36 зірок українського шоу-бізнесу будуть підкорювати українців своїми пародіями.

Так, артистка пародіювала культову співачку Адель, рухаючись на сцені під хіт виконавиці "Hello". Для жіночного образу Адель Леся приміряла розкішну вечірню сукню темно-синього кольору, суцільно розшиту паєтками, а також доповнила образ макіяжем з нарощеними віями і об'ємною зачіскою. Також зірці довелося збільшити груди, проте заради пишних форм красуня одягла на себе спеціальні силіконові накладки, якими потрясла перед дзеркалом.

"Як вам Леся Аделівна та її нові форми😎 ?

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Відео «Как это было» в карусель)

чекан коментів🥰🤘🏻"

Фолловери не пройшли повз: "🙈 😅 добре, що мені нічого подібного не приносили .....😝 ", "Круть-груди🔥 😂 😍"," Памела Нікітюк", " вогонь🔥", " а тобі реально добре😂. Зовсім інша людина😂", "Теж такі хочууу🔥 🔥 🔥 🔥", "ви стали старше виглядати", " шикарна і красива дуже😍".

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.