Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка активно стежить за різними трендами, в тому числі завойовує армію шанувальників в соціальній мережі TikTok і вражає новими напрямками у своїй творчості.

Красуня виставила яскравий знімок в одному із закладів столиці, позуючи за діджейським пультом, примірявши лише яскраво-червону сукню-халат, доповнивши жіночний образ золотими аксесуарами, а також вечірнім макіяжем. Зірка зізналася, що саме так пройшла її п'ятниця перед локдауном в Києві 20 березня, а також заінтригувала новинками - зовсім скоро Наталя представить відразу три свіжих треки.

"Вриваємося в локдаун з музикою! Зараз готую новий матеріал і в роботі відразу 3 треки 🔥

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Дорогі мої, ви знаєте як сильно я вас люблю і музика - моє головне натхнення в житті. У нас з вами особливий зв'язок, я завжди відчуваю ваше тепло і турботу. Спасибі, що Ви у мене є!

Я знаю, що ви такі ж трудяги, прямуєте своїм цілям і амбіціям. Що вас мотивує / надихає? Мене (як Ви вже зрозуміли😉 🤗), ви і 🎶 🎶 🎶 🎹 🎶 🎶 🎶 "

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".