"Холостяк" Михайло Заливако в проекті часто жартує і в дівчатах цінує почуття гумору. І часом навіть кривляє учасниць.

На романтичному проекті на СТБ "Холостяк-11 " нерідко бувають безглузді або жартівливі ситуації. Так, вони не обходять навіть головного героя. Офіційний канал СТБ в Instagram опублікував момент на відео, де Міша кривляє одну з учасниць на вечірці.

Відео, де Заливако невдоволено крутить головою, нібито проілюструвало небажання починати робочий тиждень. Насправді на цьому моменті у випуску Міша показував, як примхливо поводилася Лола під час дня народження однієї з учасниць.

"Ніхто: Абсолютно ніхто: ти, коли закінчилися вихідні: не хооочу, не будуу😑", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальників романтичного проекту розвеселило коротке відео. Однак багато хто звернув увагу не на поведінку Холостяка, а на його зовнішній вигляд. Вони відзначили його особливий стиль, поєднання треників з лампасами і піджака.

"Ну у Холостяка і прикид стильнкнький)))) піджак в клітинку до тренік з лампасами.", "Це він Лолу пародіював?", "Ні-че-го я не хо-чу ! Лола😂", " самий стремний холостяк з тих, хто були.", "Лола стайл😂", "За 10 сизонів цеї передачі,в перше неподобається мені ця передача", "Точно-точно🔥😍❤️", "Ідіоти. Краще б виставили його міркування і що він думає. Дурнем холостяка виставили", "Холостяк як той клоун", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, за серце "Холостяка" Михайла Заливако побореться порноактриса.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Заливако розділив учасницю на першій же зустрічі.

Також "Знай.uа" писав, що учасницю 11 сезону "Холостяка" звинуватили в шахрайстві.