Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила яскраве фото з відпочинку, відправившись на канікули в сонячний Єгипет. Так, артистка зробила знімок на вечірній прогулянці на території готелю, примірявши широкі спортивні штани, масивні кросівки, плащ-оверсайз бірюзового кольору, довгу толстовку і бейсболку, стоячи на тлі пірсу і блакитної води. Красуня зізналася, що вже встигла потрапити в незручну ситуацію.

Виявляється, під час променаду зірка зустріла колишнього і його супутницю, проте зробила вигляд, що не знає його. Пізніше їй прийшла смс від чоловіка з пропозицією зустрітися і попити каву. Варто відзначити, що Ірина Білик одружена з російським продюсером, фотографом і художником Асланом Ахмадовим, разом пара виховує сина Табріза.

"Увечері прогулюючись по пірсу в готелі несподівано зустріла свого колишнього з його супутницею, але ми не подали виду, що знаємо один одного.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Трохи пізніше отримала смс- "Чудово виглядаєш, зустрінемося на каву?"

Дівчата порадьте, як би ви вчинили в цій ситуації?"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.