Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному фан-акаунті Тіни з'явилося зворушливе відео, яке раніше виставляла в свої Сторіс сама знаменитість. Так, артистка позувала в затишній домашній обстановці без краплі макіяжу на обличчі, показавши, як проводить вечір. Красуня і її син Веніамін лежали на дивані, переглядаючи популярний фільм 1996 року "Космічний джем" поруч один з одним.

Найуважніші шанувальники почали наполегливіше розглядати ролик Кароль, помітивши на задньому плані ще одну людину. Одні фанати навіть припустили, що це може бути Дан Балан, з яким виконавиці давно приписують роман, інші ж вважають, що чоловік - батько зірки, який приїхав погостювати до сім'ї.

"Тіна і Веня дивляться разом ТБ ❤"

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "судячи з заднього плану - не тільки вони удвох🤣 🥴", "МММ, чергове розслідування на ніч🤙 🏻", " хтось третій🧐", " де там 3 го побачили?😂 Знову Балан ввижається?😆 ", "Напевно тато приїхав її.", "І не тільки Тіна з Венею🔥".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату