Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, взявши участь у рекламній кампанії українського бренду взуття, з яким створила спільну колаборацію. Так, артистка постала перед камерою в світлі проекторів, демонструючи на собі нову колекцію туфель-сабо з квітковим принтом рожевого, хакі і жовтого кольорів.

Красуня також приміряла брючний костюм чорного кольору, що складається з блейзера-оверсайз, міні-топа і облягаючих лосин, доповнивши образ нюдовим макіяжем, зібраними назад волоссям і аксесуарами у вигляді золотих сережок-кілець. Зірка демонструвала струнку фігуру на тлі з масивними різнокольоровими медузами, грала з мильними бульбашками і розкидала папери, пропонуючи не відступати від своїх рішень і не боятися змін.

"Це - твоя забаганка.
Ти - любов.
Ти - сама собі свято."

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "так кайфую від цього ролика🤤 ти тут така інша💔", " яка ж гарна квітка на фото на ім'я Тіна❤️", " Ваау😍", " з цим макіяжем інша, босоніжки супер!", "Такий голос 🤤", " Lady Boss😎 🔥".