В Африканській Республіці Гана на пляжі виявили тіло десятимісячної дитини, яку поховали живцем.

Про подробиці події повідомляє місцевий портал "Ghana Web".

Повідомляється, що тіло вдалося виявити ввечері, 18 березня, на пляжі в місті Гомоа-Найаньяно в Східному окрузі Гомоа Центрального регіону Гани. Діти, які грали в той день на узбережжі, виявили в піску труп 10-місячної дитини. Вони негайно доповіли дорослим про знахідку.

На жаль, коли очевидці розкопали тіло немовляти, той вже був мертвий. При поверхневому огляді вдалося з'ясувати, що дитину загорнули в білу тканину і чорний поліетиленовий пакет і закопали в піску головою вниз. Зловмисники заткнули рот, ніс, вуха і очі немовляти ватою.

Немовля / фото: Ghana Web
Немовля / фото: Ghana Web

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Джерела в поліції Ньяняно підтвердили, що голова дитини була зарита в пісок з піднятими ногами.

Місцеві жителі розповіли, що у злочині підозрюють шахраїв "Сакава". Учасники цієї групи займаються вимаганням грошей у жертв під виглядом проведення африканських традиціоналістських ритуалів.

Тіло загиблої дитини передали правоохоронцям для проведення розтину та всіх необхідних експертиз.

Нагадаємо, що Батькові в пологовому будинку підсунули ляльок замість померлих малюків: "мої діти живі?".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Румунії під час хрещення померло немовля. Тепер церкву закликають змінити традиції, щоб попередити трагедії.

Також Знай.uа писав, що новонароджене немовля померло в заметеному снігом селі-швидка не могла проїхати крізь замети.