Переможниця шоу "Голос країни-9" Оксана Муха розповіла про важке розлучення і чому їй довелося залишити кар'єру співачки на кілька років.

Детальніше про це розповідає "ЖВЛ".

Відомо, що в 9 сезоні "Голосу країни" здобула перемогу підопічна Дана Балана Оксана Муха, яка виконує виключно українські народні пісні. Однак не на вокальному шоу почалася її кар'єра. Співати вона почала ще в 2000-х роках і поступово почала набирати популярність.

Але, незважаючи на стрімке зростання слухачів, Оксані довелося на кілька років покинути сцену. Справа в тому, що співачка пережила важкі пологи – практично 8 місяців вона перебувала на збереженні в лікарні. Подальші 3 роки Муха присвятила вихованню сина Данила.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім цього, виконавиця вперше зважилася заговорити про важке розлучення з чоловіком Богданом, батьком Данила. Розставання відбулося близько 7 років тому, проте довгий час Оксана не хотіла розкривати подробиці, оскільки це її особисті проблеми.

"Я вважала, що це табу. Але останнім часом я бачу багато у людей є проблем і, можливо, мій приклад, комусь допоможе. І, може, когось дуже обнадіює", - розповідає співачка.

Оксана Муха зізналася, що процес розлучення дався їй дуже важко, проте вона впоралася з цим за допомогою психолога. Вона нічого поганого не може сказати про колишнього чоловіка і каже, що пробачила його за все. Більш того, дівчина знаходиться з ним зараз в хороших відносинах і дозволяє спілкуватися з сином.

Також співачка розповіла, що після перемоги на шоу вона не переїхала до Києва в подаровану їй квартиру, а залишилася жити у Львові.

Нагадаємо, що Дана Балана засікли в обіймах Оксани Мухи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан записав першу пісню українською в дуеті до Оксаною Мухою.

Також Знай.uа писав, що переможницею шоу" Голос Країни " стала неповторна львів'янка: ось, чим підкорила серце суддів.