Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер ще й випустила новий альбом GROSU, де зібрала хіти останніх двох років.

Так, артистка вирішила ще й кардинально змінити образ, позуючи для нової фотосесії. Красуня приміряла чорну шкіряну спідницю і напівпрозору блузу, грайливо розстебнувши верхні гудзики, демонструючи пишні груди в бюстгальтері.

Зірка доповнила незвичайне вбрання макіяжем з яскраво-червоною помадою нагубах, а довге світле волосся змінила перукою з каре, перетворившись на брюнетку. Аліна зазначила, що завдяки таким змінам захотіла додати трохи "Франції в стиль".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Захотілося додати трохи Франції в стиль ️ ️ ️
Як вам такий образ?🙃

яка фотка подобається?)
#выбирайгросу"

Фолловери не пройшли повз: "ні. Чорний не ваш колір.", "Блондинка краще)", "Чорний точно не ваш", " чорний не личить.А в цілому красуня🔥", " Світленькою набагато краще))", "Алінааааа! Це гармата! Я так чекала цих фотографій, вам до речі дуже навіть личить 😍 але я чекаю ще й інші образи, вони теж бомба 💣".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу